Artikelen

Mixtoernooi en tentenkamp, geef je op

Ter afsluiting van het seizoen op vrijdag en zaterdag 9 en 10 juni 2017

Tentenkamp (vanaf vrijdag 9 juni 19.00 uur)

Wat houdt het tentenkamp in? Het is de bedoeling dat alle jeugd in tentjes gaat overnachten van vrijdag op zaterdag. De jeugdactiviteitencommissie zal dan enkele spellen 's avonds organiseren. 's Ochtends een ontbijtje en de dag fit beginnen voor het mixtoernooi.

Druk hier om je op te geven

Mixtoernooi (zaterdag 10 juni - 11.00 - 15.30 uur)

Wat houdt het mixtoernooi in? Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk leden, ouders, broertjes en zusjes meedoen aan dit toernooi. Zo leren we ook de ouders en andere familieleden eens kennen en op hun beurt maken zij het korfbalspelletje eens van dichtbij mee. Er worden gemixte teams samengesteld waarin alle leeftijden zullen voorkomen. Dus bijvoorbeeld 2 ouderen, 2 jongeren, 2 jonkies en 2 mini's. De teams worden zoveel mogelijk op gelijke sterkte ingedeeld. Er zijn twee korven waarop je kunt scoren; een kleine en een grote korf. Het gaat dus om de lol en niet zozeer om het winnen.Graag een blauw en wit shirt meenemen.

 

BBQ (zaterdag 11 juni - 17.00 - 21.00 uur)

Wat houdt de barbecue in? Na het toernooi kan iedereen zich thuis even opfrissen c.q. douchen en kan er 's avonds lekker worden gegeten. Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes, vleesschalen, salades, brood en allemaal andere lekkere dingen. Voor de ouderen (A-aspiranten t/m senioren) is de bijdrage10,00 Euroen voor de jongeren (pupillen t/m C-aspiranten) is de bijdrage 5,00 Euro per persoon.

Druk hier om je op te geven

Tijdens de BBQ zullen er een aantal zaken de revue passeren: Wie is de vrijwilliger van het jaar en andere bijzondere vermeldingen.

Wil iedereen zijn eigentuinstoel, bord en bestekmeenemen?!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sytse Henstra, Dick Blaauw of Hans Luining.

Graag de opgavestrookjes zo spoedig mogelijk inleveren bij je trainer, of terugmailen naar Dick Blaauw: voorzitter@zunobri.nl of op het adres Hoendiep OZ 53, Zuidhorn,en ieder geval vóór dinsdag 31 mei.

 

Graag op de avond voor aanvang BBQ te betalen.

 

Allemaal gewoon meedoen en dus tot ziens op vrijdag en/of zaterdag 9/10 juni !

 

Het bestuur van KV Zunobri

Druk hier om je op te geven

Zij steunen ons: