Zunobri E1 wint spannende pot

Zunobri treedt aan met 7 spelers tegen Wez Warber/Wez Fluch E3. De tijd en score op het bord staan op nul en de temperatuur in de sporthal misschien ook wel? Genoeg reden om flink te bewegen. Beide teams hebben er zin in en zijn aan elkaar gewaagd. Er wordt goed samengespeeld en de bal gaat vlot heen en weer.
Na een flink aantal schoten over de korf schiet Simone in de eerste kwart raak.

In de tweede kwart zijn er meer kansen voor Wèz warber en fluch. Maar de bal wil nog niet door de korf ondanks een flink aantal schoten. Net voor de rust wordt het dan toch 1-1.<
Een goede peptalk van Yoram in de pauze moet nog net dat beetje extra geven. Prachtig snel samenspel maakt het vervolgens 1-2 dankzij Maurice. Helaas volgt de gelijkmaker binnen een minuut.

Alexander maakt de 2-3. Na een 3-3 stand pakt Zunobri dankzij Floor binnen een minuut de voorsprong terug naar 3-4.
Helaas volgt de 4-4.  Yuna maakt met een prachtig schot de score 4-5. Gelukkig voor Zunobri eindigt de wedstrijd voor de volgende gelijkmaker gescoord wordt, en keren ze met winst terug uit Leeuwarden.

Door: Jessica Koetsier-Zweers