Nieuw lid

Nieuw lid

Ben je een nieuw lid of wil je een nieuw lid worden? Dan kan de volgende informatie erg handig voor je zijn. Ook vind je hier het aanmeldingsformulier.

Website voor nieuwe jeugdleden
Ga naar onze website voor nieuwe leden door op de link te klikken of in je browserbalk in te typen: 

komookbijons.zunobri.nl

Startgids voor nieuwe leden
Klik hier om de Startgids voor nieuwe leden te downloaden

Hoe moet ik mij aanmelden bij de club?

Wat moet je weten over de trainingen?

  • Elk team heeft zijn eigen trainingstijden, deze trainingstijden kun je vinden onder de teamindelingen (deze vind je door in de menubalk naar teams te gaan en dan naar het team waar je in speelt of gaat spelen).
    Ook spelen we bij korfbal in twee verschillende seizoenen, we spelen in de winter in de zaal en in het voorjaar en najaar op het veld.  Denk er dus om dat de trainingslocatie afhangt van het seizoen waar we in spelen.

Ik heb een kind in de leeftijd van 3 t/m 7 jaar, in welk team kan hij/zij meespelen?

Wat moet je weten over de kleding en schoenen?

  • Tijdens de wedstrijden en trainingen vragen wij om in het zaalseizoen binnenschoenen te dragen die geen zwarte zolen hebben. Voor op het veld seizoen worden schoenen met noppen aangeraden, het liefst niet met hele grote voetbalnoppen.
  • Qua kleding wordt gevraagd om een wit korfbal/tennis rokje tijdens de wedstrijden te dragen, elk team heeft zijn eigen wedstrijdshirts die gedragen worden door de spelers en elke week worden gewassen door een aangewezen persoon die op het competitieschema bij de taken van de wedstrijd te vinden is.
  • Voor onze kledinglijn kun je ook terecht bij onze sponsor “Sporthuis Bergman“.

Wat moet je weten over de taken bij de wedstrijden?

  • Bij elke wedstrijd zijn er een aantal taken die uitgevoerd moeten worden. Om ervoor te zorgen dat de teams wedstrijden kunnen blijven spelen verdelen we de taken. De taken zijn: wassen, verslag, rijden en zaalwacht.
  • Bij een thuis wedstrijd moet er zaalwacht gehouden worden, er hoeft dan niet gereden te worden. Bij een uit-wedstrijd moet er gereden worden en hoeft er geen zaalwacht gehouden te worden. Om te zien wat er gedaan moet worden bij de zaalwacht kun je hier klikken.
  • Degene die bij wassen en verslag staat aangewezen neem de wedstrijdshirts na de wedstrijd mee, wast ze thuis en neemt ze bij de volgende wedstrijd weer mee. Het verslag wordt ook geschreven door degene die wast, het verslag gaat over de wedstrijd, ook wordt hierin de sponsor van het team en de eindstand benoemd. Het verslag mag gestuurd worden naar: pr@zunobri.nl
  • Om te vinden wie welke taken uitvoert ga je naar het competitieschema, vervolgens klik je op de wedstrijd van welke je de informatie wilt weten. Je scrolt naar beneden, daar vind je de takenverdeling. 

Kun je ook een financiële tegemoetkoming krijgen als het betalen van alle sportkosten lastig is?

Hoe gaan we met vertrouwenskwesties om?

Hoe is deze club ontstaan?

Instagram