Zunobri E1 maakt het spannend

Zunobri E1 maakt het spannend

In de regen rijden we naar Roden tegen Noordenveld E3, maar met de start van de wedstrijd komt het zonnetje erbij. De sfeer is goed en het weer niet onaangenaam. Ze spelen tegen een heel gelijkwaardig team. ZUnobri schakelt snel en verdedigt scherp. Simone en Ilya scoren al vrij vlot. Voor de wissel scoort ook Roden.
Alexander scoort gelijk nadat hij in het veld komt de 1-3. In een kleine regenbui die volgt wordt het overspelen van Zunobri wat slordiger. Toch scoort Alexander twee keer.
Na de rust is de energie bij Zunobri er even uit en sprint Noordenveld met een aantal mooie goals naar 7-5. Daarna gaat Zunobri fel in de tegenaanval en gaat het gelijk op met goals van Maurice en Floor, afgewisseld met goals van Noordenveld. Floor scoort het laatste en zet de stand op 10-9. Met wat meer tijd had een gelijkmaker er misschien nog wel in gezeten, maar dat lukte niet meer voor het eindsignaal.
Tijdens de strafworpen regent het ineens heel hard, dus de spelers spurten na hun beurt vlot naar binnen. Veel dank aan Hilly, die vandaag D1, E1 én E2 weet te coachen.

Door : Jessica Koetsier-Zweers 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram