Geraniumactie van start

Geraniumactie van start

Beste leden en ouders van leden

Het is weer lente en de eerste veld wedstrijden worden alweer gespeeld. Ook is het weer tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Ook dit jaar hebben we weer onze geranium actie om extra inkomsten voor de vereniging te genereren. Net als vorig jaar halen we onze planten bij Tuincentrum Eldorado in Zuidwolde. Net als vorig jaar hebben we staande geraniums in de kleuren rood, roze en wit en hangende (Oostenrijkse) geraniums in de kleuren rood en roze. Voor de mensen die niet van Geraniums houden hebben we ook Paarse Salvia’s en Roze petunia’s.  Daarnaast kunnen we ook zakken van 20L Pot grond aanbieden.  Op het toegevoegde bestel formulier vind je voorbeelden van de planten die we dit jaar aanbieden.

De plantjes kosten €3,- per stuk en €11,- voor 4 plantjes en €5 euro voor een zak potgrond. De verkoop gaat weer middels een voor verkoop onder jullie vrienden, familie, collega’s en buren in de straat. Dus ga komende 2 weekenden even langs de deuren in je straat. Hier in de bongerd  De bestellingen kun je bij houden op het toegevoegde bestel formulier. Het totaal aantal planten van iedere soort en het totaal bedrag kun je op acties@zunobri.nl door geven, onder vermelding van je naam, adres en 06 nummer. Je moet zelf de plantjes halen bij het club gebouw en bezorgen en afrekenen (van te voren of bij bezorging). Echter als dit niet lukt dan komen we het langs brengen of eventueel helpen.

Voor betalingen aan de deur is het handig om een QR code aan te maken in de Tikkie App (zonder vast bedrag) en uit te printen. Die kan dan aan de deur worden gescand met de mobile telefoon (QR scanner). Na het invullen van het bedrag wordt het geld op jouw rekening gestort. Het totaal bedrag kun je later overmaken of afrekenen in de kantine.    

De bestellingen moeten uiterlijk maandag 6 mei binnen zijn. De planten worden dan de 15e geleverd.

Ik hoop dat jullie allemaal weer goed mee helpen om deze actie een succes te maken.

Heel veel succes en bedankt.

Vriendelijke groeten

Namens Zunobri 

Sytse Henstra
secretaris bestuur

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram