Slotdagen 5 en 6 juli – Geef je op voor 1 juli!

Slotdagen 5 en 6 juli – Geef je op voor 1 juli!

Korfbalvereniging “Zunobri” organiseert

Tentenkamp, Mixtoernooi en BBQ

Ter afsluiting van het seizoen op vrijdag en zaterdag 5 en 6 juli 2024 Geef je op voor 1 juli!

Tentenkamp (vanaf vrijdag 5 juli 19.00 uur)

Wat houdt het tentenkamp in? Het is de bedoeling dat alle jeugd in tentjes gaat overnachten van vrijdag op zaterdag. De jeugdactiviteitencommissie zal dan enkele spellen ’s avonds organiseren. ’s Ochtends een ontbijtje en de dag fit beginnen voor het mixtoernooi. 

Mixtoernooi (zaterdag 6 juli – 11.00 – 15.30 uur)

Wat houdt het mixtoernooi in? Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk leden, ouders, broertjes, zusjes en vrienden meedoen aan dit toernooi. Zo leren we ook de ouders en andere familieleden eens kennen en op hun beurt maken zij het korfbalspelletje eens van dichtbij mee. Je kunt zelf een team samen stellen met 2 of meer families of je laten indelen bij een van de andere teams. Het is wel de bedoeling om zo veel mogelijk gemixte teams te maken waarin alle leeftijden voorkomen. Er zijn twee korven waarop je kunt scoren; een kleine en een grote korf. Het gaat dus om de lol en niet zozeer om het winnen. Je kunt een eigen team shirt afspreken maar neem ook een shirt van een andere kleur mee. 

BBQ (zaterdag 6 juli – 17.00 – 21.00 uur)

Wat houdt de barbecue in? Na het toernooi kan iedereen zich thuis even opfrissen c.q. douchen en kan er ’s avonds lekker worden gegeten. Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes, vleesschalen, salades, brood en allemaal andere lekkere dingen. Voor de ouderen (B-aspiranten t/m senioren) is de bijdrage 14 Euro en voor de jongeren (pupillen t/m C-aspiranten) is de bijdrage 10 Euro per persoon. 

Tijdens de BBQ zullen er een aantal zaken de revue passeren: Wie is de vrijwilliger van het jaar en andere bijzondere vermeldingen.

Wil iedereen zijn eigen tuinstoel, bord en bestek meenemen?!

Geef je op voor 1 juli (!) via dit formulier:

Bestuur K.V. Zunobri
Sytse Henstra secretaris@zunobri.nl 
Fokje van Hielkema
Janneke van Hielkema
Herman Schutte

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram