Zunobri E1 doorweekt maar voldaan terug

Op een vroege, regenachtige dag vertrokken een aantal ouders, 7 topkorfballers en trainer Yoram naar een in het bos gelegen korfbalveld. Aangekomen in Nuis, onder het genot van getoeter van het plaatselijke truckerfestival, maakten de spelers zich klaar. De wedstrijd begon rustig, het eerste kwart bevatte veel kansen, met name aan het einde drongen Simone en Alexander flink aan. Zunobri ging in het tweede kwart ten aanval zodat Maurice, na goed vrijgelopen te zijn scoort en binnen een minuut nóg een keer na een snelle run. Team Nuis begint nu ook wat meer aanstalten te maken, maar nog geen concrete kansen. Dit was het kwart van Maurice!
Het lijkt de kinderen niet te deren, maar de regen komt met bakken uit de lucht. De betreffende ouders, die langs de kant staan, genieten van dit regenachtige tafereel ☹, de schoenen staan vol water.

Aan het begin van het derde kwart scoort Alexander na een aantal onbenutte kansen van Zunobri en binnen 30 seconden scoort hij nogmaals om te laten zien hoe goed hij en zijn team zijn!!!
Simone legt er de 0-5 nog even bovenop, waarna dit duo (A. & S.) in een mooi één-tweetje de 0-6 maken. Vlak daarna komt de 0-7 van Simone en ze lijkt niet te stoppen: 0-8!!
Charlotte laat vervolgens nog goed van zich horen en maakt een hele mooie 0-9. In het vierde kwart scoort Floor van heel ver: complimenten daarvoor! Nuis maakt verdiend haar eerste punt. Maurice plaatst de 1-11 nog even mooi in de korf en Charlotte scoort (zonder bril!!!) in de druipende regen 1-12. Nuis rondt de wedstrijd af met een verdiende 2-12.

Voldaan en volledig doorweekt keren we terug naar Zuidhorn.

Door: Wouter Schaake