Soms zit t Zunobri D2 mee, vandaag zat t tegen

Soms zit t Zunobri D2 mee, vandaag zat t tegen

Soms zit ’t mee, vandaag zat ’t wat tegen

Met 6 D-spelers (Thomas, Tijmen, Mirthe, Maud, Femma en Nora) reizen we af naar Winsum, waar Kevin als coach al klaar staat. We beginnen de wedstrijd droog.
De bal gaat snel over het veld en voor beide partijen zijn er mooie kansen. Er wordt goed samen gespeeld. Maar alle kansen van Zunobri landen op, over of tegen de korf, terwijl bij DWA/Argo de bal regelmatig wel doel treft. Snel spel en doorloopballen van DWA/Argo afgewisseld met afstandsschoten leiden tot 5 punten. Gelukkig maakt ook Maud 1 punt, dus staat het 5-1 in de rust.

Ook na de rust zijn er mooie kansen voor Zunobri, maar de bal wil niet meewerken en raakt de korf geregeld, maar erin lukt nog niet. Door de regen glibberen spelers en de bal soms net buiten de lijnen, vaak ten nadele van Zunobri. Het team laat de schouders niet hangen, maar blijft aanvallen en kansen creëren, afgewisseld met het goed afslaan van doorloopballen van DWA/Argo. Die inspanning wordt beloond met een tweede punt dankzij Thomas.

Uiteindelijk eindigt het spel met een stand van 11-2. Een mooie wedstrijd om naar te kijken en hopelijk rolt de bal de volgende keer net wat gunstiger voor Zunobri, want er zit zeker potentie in dit team!

Door: Jessica Koetsier-Zweers

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram