Zunobri haalt met Anne Wiersma een bak aan ervaring binnen

Zunobri haalt met Anne Wiersma een bak aan ervaring binnen

Tijdens de evaluaties met Zunobri 1 en hun huidige trainers werd besloten dat er aan het einde van het jaar afscheid genomen zal worden van Jantine Ribeiro en Willem Pera.
Beide zijn jaren verantwoordelijk geweest voor het eerste team van Zunobri, en maken nu graag ruim baan voor een frisse wind.
 
Deze lijkt de technische commissie te hebben gevonden in de persoon van Anne Wiersma (69 jaar uit Leek). 
Anne reageerde positief op de ontstane vacature en na een nadere kennismaking en gesprek zien beide partijen een vruchtbare samenwerking voor het komende seizoen. 
 
In gesprek met de technische commissie en een afvaardiging vanuit het team gaf Anne aan zin in een nieuwe uitdaging te hebben. Zunobri 1 kwam het afgelopen jaar uit in de breedtekorfbalcompetitie maar gaf ook aan op termijn graag terug te willen naar het wedstrijdkorfbal. Het komende seizoen zal geprobeerd worden de junioren steeds meer bij het eerste team te betrekken. Hierin lijkt een belangrijke rol weggelegd voor de nieuwe trainer. 
 
Met de aanstelling van Anne haalt Zunobri een ervaren trainer binnen. Binnen zijn eigen vereniging KC Rodenburg (het huidige KVW ‘22) uit Leek was Anne al actief als coach en trainer voor verschillende teams. Ook gaf hij jaren leiding aan zowel de junioren als later de senioren van OKO uit Opende.
Tijdens de Drie Provinciën toernooien was Anne vaak verantwoordelijk voor de teams uit Groningen. 
 

De technische commissie en het bestuur van Zunobri hopen op een hele fijne en constructieve samenwerking met Anne en kijken met vertrouwen op naar het komende seizoen. 

Fred Pera
Technische commissie
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram