Zunobri E1 maakt kampioen Stadskanaal erg moeilijk

Zunobri E1 maakt kampioen Stadskanaal erg moeilijk

Zaterdag 7 oktober reisde Zunobri af naar Stadskanaal ’74. Vol enthousiasme begon Zunobri de wedstrijd. Al snel viel de eerste bal door de korf en stond Stadskanaal met 1 punt voor. Zunobri scoorde niet lang daarna een punt, 1-1. Stadskanaal kon dit niet laten gebeuren en scoorde voor de rust nog eens.

Na de rust ging Zunobri met frisse moed verder en scoorde, 2-2. Ondanks de goede verdediging wist Stadskanaal nog een bal door de korf te krijgen en werd de eindstand 3-2. De eindstand van de strafworpen werd ook 3-2.

Stadskanaal werd thuis kampioen, maar Zunobri heeft sterk gespeeld en hebben het ze nog even moeilijk gemaakt door goed te verdedigen.

Door : Jantina Bergsma

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram