Zunobri ook op Welkom in Zuidhorn

Zunobri ook op Welkom in Zuidhorn

ZUIDHORN – Zaterdag 7 oktober was er weer het jaarlijkse Welkom in Zuidhorn evenement. Ook Zunobri stond er weer met een standje.

De organisatie in handen van WelkominZuidhorn.nl, Cultureel Centrum Zuidhorn en de Zakenkring Zuidhorn had er weer een gevarieerd programma van gemaakt. Van mode, edelstenen en tupperware tot en met muziek en dus ook sport werd onder de aandacht gebracht. 

Zunobri stond op de vertrouwde plek aan de Dorpsvenne en kreeg in de loop van de middag leuke aanloop van publiek en kinderen. Bestuur en commissie communicatie kijken tevreden terug op dit leuke evenement en bedankt dan ook alle vrijwilligers en kinderen van Zunobri die meegeholpen hebben die dag.

 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram