Zunobri blij met nieuwe JeCo’s

Zunobri blij met nieuwe JeCo’s

ZUIDHORN – Aan het einde van het korfbalseizoen nemen Manon Brander en Willem Pera afscheid als jeugd coördinatoren van Zunobri.
Al een langere periode is Manon Brander als coördinator verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van allerlei jeugdtaken. 

Een veelomvattende taak, waarin intensief wordt samengewerkt met het wedstrijdsecretariaat, technische commissie en natuurlijk het bestuur. Naast het contact met de verschillende commissies was Manon ook altijd hét aanspreekpunt voor jeugdtrainers, ouders en ook jeugdspelers konden altijd iets bij Manon kwijt. 
De afgelopen periode groeiden de taken uit hun jasje, en hebben Willem Pera, Janneke van Hielkema en Hilly Nieuwenhuis extra ondersteuning geboden. 

Na ongeveer 10 jaar vindt Manon dat het tijd wordt voor een frisse wind, en draagt ze graag het stokje over. Zowel de technische commissie als het bestuur zijn Manon dankbaar voor haar inzet voor de jeugdzaken binnen onze vereniging. 

Het aankomende seizoen zal het jeugdcoördinatorschap door drie personen worden ingevuld, waardoor we eigenlijk meer kunnen spreken van een jeugdcommissie. Hilly Nieuwenhuis, Marloes Eilander en Janneke van Hielkema zullen het eerste aanspreekpunt zijn voor de jeugd en hun ouders.

 

Als commissie zullen zij de teamindelingen maken, en in nauwe samenwerking met het wedstrijdsecretariaat en de teamouders ook het speelschema invullen. 
Op de achtergrond zal de commissie zich bezighouden met faciliteren van allerlei zaken rondom wedstrijden en trainingen.
Kortom, een belangrijke en uitdagende functie! De technische commissie en het bestuur zijn dan ook zeer verheugd dat deze drie de taken van Manon overnemen. 

Voor de veelomvattende takenlijst zijn eigenlijk vier personen nodig. Wanneer er nog andere ouders zijn die het leuk vinden om de zaken goed te regelen voor de jeugd, stuur dan een mailtje naar jeco@zunobri.nl.

Alle hulp is welkom! 

Hilly, Marloes en Janneke zijn regelmatig te vinden langs en zelfs op het veld. Mochten jullie vragen hebben dan is het altijd mogelijk hen even aan te schieten. Via bovenstaand e-mailadres is contact ook altijd mogelijk.

Door: Fred Pera
Technische Commissie
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram