Stefan Steenbergen vrijwilliger van het jaar 2022/2023

Stefan Steenbergen vrijwilliger van het jaar 2022/2023

ZUIDHORN – Bij de slotdagen van Zunobri is het een goede gewoonte om alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Maar een andere prachtige traditie is al sinds tientallen jaren om een Vrijwilliger van het jaar te benoemen. 

Als je in de lijst van Vrijwilligers van het jaar komt te staan heb je natuurlijk eeuwige roem, de lijst is gepubliceerd op onze website Zunobri.nl.

Bestuurslid Herman Schutte liet het allemaal nog een beetje geheimzinnig, hij sprak over “deze persoon” maar noemde wel al een hele rij prestaties op van “deze persoon”.
Herman refereerde eerst aan de vele gebieden waar de vrijwilliger van dit jaar aan bijdroeg. “Altijd is deze persoon beschikbaar, je belt deze persoon en er is altijd een Ja”. 
Of het nu is om mee te helpen met een financiele actie of dat er een wervingsactie is, altijd is deze persoon beschikbaar. 

Toen moest Schutte wel wat meer prijs geven want deze persoon geeft training aan de C1 maar in het verleden ook aan de F1. Op die manier keek het publiek elkaar al regelmatig veelbetekend aan. De insiders moeten het geweten hebben. Toen Schutte ook nog zei: “en hij schrijft ook prachtige verslagen voor Zunobri 1” was het helemaal duidelijk. Stefan Steenbergen zou Vrijwilliger van het jaar worden.
Schutte kon het niet laten om op die verslagen nog eens goed in te gaan. 

“Zunobri 1 heeft het moeilijk gehad in de zaal maar als je de verslagen van Stefan las dan was het nog maar een nipt verlies van slechts 20 punten”. Schutte wist maar al te goed te melden dat Zunobri 1 dat ook nodig had en elke wedstrijd zich weer vol positiviteit inzette. 

Hij gaf aan dat het niet zo heel moeilijk was dit jaar om Stefan aan te wijzen als vrijwilliger, de vele taken en vooral de vele aanwezigheid en inzet van Stefan was iedereen al opgevallen. 
Daarmee ontving Stefan niet alleen een mooie bos bloemen maar ook de wisselmascotte “Frits” die al sinds 2000 in omloop is en er nog altijd even goed uit ziet. 

Een luid applaus en flitsende camera’s was het aandeel van Stefan. Daarmee heeft Zunobri een volkomen terechte vrijwilliger van het jaar erbij gekregen en komt ook hij in de hall of fame

Bekijk de toespraak van Heman hieronder: 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram