Zunobri A1 kampioen in vlijmscherpe wedstrijd

De A1 kan kampioen worden en dat betekent dat iedereen lekker zenuwachtig de wedstrijd in ging. De wedstrijd begon afwachtend en het team ging kijken wat de tegenstander in petto had. Het eerste doelpunt van Matthijs viel vrij vlug en daarna liep de stand snel op door de doelpunten van Renzo en Sanne. De verdediging zat er goed op en daardoor kwamen de tegenstanders moeilijk aan goede kansen. Daarna scoorde VZK Donkerbroek hun eerste doelpunt en begon de spanning iets meer toe te nemen. Dit was nergens voor nodig want de score voor VZK Donkerbroek bleef lang op 1 staan. De 1-4 werd, door Matthijs, heel mooi gemaakt met een doorloopbal met 1 hand.  Voor de rust werd het nog 1-5 door een prachtig afstandsschot van Matthijs.

Na de rust, met de woorden van de coach Tjeerd, goed in acht genomen, kon de stand verbeterd worden naar 1-9 met schoten van Sanne, Jurriaan en kansjes van Matthijs en Ernst. Vervolgens begon de wedstrijd wat feller te worden wat resulteerde in een strafworpen voor VZK Donkerbroek. Daarna werd de wedstrijd in stijl afgesloten met kansen van Julian en Allard waardoor de eindstand op 5-12 eindigde.

Door deze sterke wedstrijd is Zunobri A1 kampioen geworden wat uiteraard uitgebreid gevierd werd.

Door: Allard Veldman