Opgave 2 juli mixtoernooi, tentenkamp en BBQ. Doe ook mee!

Opgave 2 juli mixtoernooi, tentenkamp en BBQ. Doe ook mee!

Korfbalvereniging “Zunobri” organiseert

Tentenkamp, Mixtoernooi en BBQ

Ter afsluiting van het seizoen op zaterdag 2 juli 2022

 Tentenkamp (vanaf vrijdag 1 juli 19.00 uur)

Wat houdt het tentenkamp in? Het is de bedoeling dat alle jeugd in tentjes gaat overnachten van vrijdag op zaterdag. De jeugdactiviteitencommissie zal dan enkele spellen ’s avonds organiseren. ’s Ochtends een ontbijtje en de dag fit beginnen voor het mixtoernooi.

 Mixtoernooi (zaterdag 2 juli – 11.00 – 15.30 uur)

Wat houdt het mixtoernooi in? Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk leden, ouders, broertjes en zusjes meedoen aan dit toernooi. Zo leren we ook de ouders en andere familieleden eens kennen en op hun beurt maken zij het korfbalspelletje eens van dichtbij mee. Er worden gemixte teams samengesteld waarin alle leeftijden zullen voorkomen. Dus bijvoorbeeld 2 ouderen, 2 jongeren, 2 jonkies en 2 mini’s. De teams worden zoveel mogelijk op gelijke sterkte ingedeeld. Er zijn twee korven waarop je kunt scoren; een kleine en een grote korf. Het gaat dus om de lol en niet zozeer om het winnen. Graag een blauw en wit shirt meenemen.

 BBQ (zaterdag 2 juli – 17.00 – 21.00 uur)

Wat houdt de barbecue in? Na het toernooi kan iedereen zich thuis even opfrissen c.q. douchen en kan er ’s avonds lekker worden gegeten. Er wordt gezorgd voor lekkere hapjes, vleesschalen, salades, brood en allemaal andere lekkere dingen. Voor de ouderen (B-aspiranten t/m senioren) is de bijdrage 10,00 Euro en voor de jongeren (pupillen t/m C-aspiranten) is de bijdrage 5,00 Euro per persoon.

 Tijdens de BBQ zullen er een aantal zaken de revue passeren: Wie is de vrijwilliger van het jaar en andere bijzondere vermeldingen.

Wil iedereen zijn eigen tuinstoel, bord en bestek meenemen?!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Sytse Henstra, Rinke Bolster of Herman Schutte.

Opgaveformulier

Als jullie willen komen, en dat willen jullie (!) graag het aanmeldformulier op de website gebruiken in ieder geval vóór dinsdag 28 juni. 

Betaling kan op de 2e juli voor aanvang BBQ per PIN in de kantine.

Allemaal gewoon meedoen en dus tot ziens op zaterdag 2 juli !

Het bestuur van KV Zunobri 

 

 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram