Gelijkspel voelt toch beetje als verlies voor Zunobri 1

Gelijkspel voelt toch beetje als verlies voor Zunobri 1

Na de grote nederlaag tegen Wik ’34 stond deze week de uitwedstrijd tegen Vitesse gepland. De laatste keer ging de ploeg uit Beilen er met de punten vandoor. Deze keer was Zunobri erop gebrand om nu zelf de overwinning te pakken.
Met de nodige zonnebrand op de armen en gezichten gesmeerd begon de ploeg uit Zuidhorn aan de snikhete wedstrijd. Zunobri mocht de score openen met een strafworp. De strafworpen zouden aan het eind van de wedstrijd een grote rol spelen.
Vitesse maakte de gelijkmaker, maar met twee schitterende goals van Rolf Pera en een afstandsschot van Manon Brander was er zicht op een aangename voorsprong, 1-4.
Niks bleek minder waar. Vitesse wist de druk erop te houden en aan de andere kant wist Zunobri niet te profiteren van de vele strafworpen. Beide ploegen kwamen weer naast elkaar met een score van 5-5. En voor het eerst in de wedstrijd nam Vitesse het voortouw, 6-5.
Zoals vaker was het aan Zunobri om meer energie in de wedstrijd te gooien, wilden zij de zonnige dag afsluiten met een goed resultaat.
Even leek de buit binnen te zijn na goals van Thomas Wijtsma, Simone Veenstra en Peter Schutte. Met nog vijf minuten te gaan, 7-9 op het scorebord en veel zweet op het hoofd bij beide ploegen leek er niks aan de hand.
Een late wissel van Vitesse, nieuwe energie op het veld, de ommekeer in Beilen. Twee treffers die Zunobri de das om deden. Eindstand 9-9. Een gelijkspel dat voelt als een nederlaag.
18 juni, 15.30, zal de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld worden tegen een oude bekende, Veenwouden. De laatste kans voor de huidige selectie om het seizoen af te sluiten met een overwinning.

Door: Stefan Steenbergen

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram