Zunobri 1 kan het niet bolwerken tegen De Pein

Na de overwinning van vorige week op Stadskanaal ‘74 moest Zunobri deze week afreizen naar Opeinde voor de wedstrijd tegen De Pein 1.
De gastheren zijn de competitie uitstekend begonnen, met twee ruime overwinningen.
Vorig jaar nog wist Zunobri 1 te winnen van de Friezen, en tot het bot gemotiveerd startte de ploeg van Henk Nieuwenhuis en Willem Pera aan de wedstrijd.

De beide ploegen startten furieus aan de wedstrijd, en de doelpunten vlogen het publiek om de oren. Binnen 10 minuten al stonden er tien doelpunten op het scorebord, keurig verdeeld over de beide ploegen.
Gedurende de hele eerste helft bleven de ploegen in een hoog tempo spelen en ontliepen de scores elkaar niet veel. Tot 11-8 wist Zunobri keurig in het spoor te blijven van De Pein. Echter vlak voor rust sloegen de gastheren een gaatje naar 14-8.
De eerste helft had Zunobri aardig met de krachten gesmeten, en in de tweede helft moest Zunobri proberen de wedstrijd niet uit de vingers te laten glippen.

Direct in de tweede helft lukte het Zunobri maar mondjesmaat om nog soepele aanvallen op te zetten, en De Pein kreeg de kans om weg te lopen bij de ploeg uit Zuidhorn.
In het restant van de wedstrijd kwam Zunobri niet meer in het stuk voor en lukte het De Pein om een ruime overwinning te boeken.
Bij 28-10 floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd, en moest Zunobri zijn meerdere erkennen in de sterke formatie uit Opeinde.
Zunobri kon één helft mee met De Pein, en dat geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden.

Volgende week speelt Zunobri weer uit, dan gaat de ploeg op bezoek bij Wez Warber en Fluch. Op sportcomplex Goutum start de wedstrijd om 15.30.