Mondkapjes en autorijden

Mondkapjes en autorijden

Beste leden,

Volgens de laatste persconferentie van Rutte en de Jonge is er weer meer mogelijk rond het sportveld. In principe volgen we als vereniging de landelijke richtlijnen wat betreft de corona regels. Wat echter onduidelijk is, is het dragen van mondkapjes in de auto naar uit wedstrijden.

Als bestuur zijn we van mening dat als een inzittende zich prettiger voelt als iedereen in de auto een mondkapje draagt dat daar gehoor aan wordt gegeven. Om te voorkomen dat kinderen hier zelf om moeten vragen in de auto, hopen we dat ouders in de team app groepen dit van te voren aangeven en in goed overleg regelen. We vragen dan ook om in ieder geval altijd een mondkapje mee te nemen naar een uitwedstrijd voor het geval dat.

Verder wensen we iedereen een prettige competitie toe, die nu eindelijk echt weer begonnen is.

Vriendelijke groeten

Namens het bestuur
Sytse Henstra
secretaris

 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram