Zunobri B1 schittert tegen Ritola

Zunobri B1 schittert tegen Ritola

Op zaterdag 18 september speelde Zunobri B1 tegen Ritola, het was een uitwedstrijd.
De spelers moesten vroeg uit de veren omdat ze om 9.00 zouden vertrekken.
We waren precies met zijn achten dus geen wissels.
Het eerste punt werd gemaakt door Yoram een doorloopbal, toen kregen we gelijk 3 punten tegen. Al snel begonnen we weer op ze in te lopen door in het ene vak de looplijnen van Doris en Roos die vaak uitliepen tot een schot, het goede afvangen van Hans en de passen en schoten van Julian.
In het andere vak speelde men wat rommeliger maar toch zorgden ze er heel goed voor dat er veel kansen waren. Dit kwam doordat de bal goed werd afgevangen door Tessa, en daardoor scoorden Mare en Yoram goed. De verdediging was ook sterk, hi er onderschepte Rutger vaak de bal.
De eerste helft wordt geëindigd met een schot van Hans (6-9).
In de tweede helft werd er goed verdedigd en kregen de tegenstanders minder kansen, Zunobri was vaak in bezit van de bal en had veel kansen.
In die helft scoorde de tegenstander dus ook veel minder, iedereen had een goede inzet waardoor er een goede samenwerking tot stand kwam. We zakten niet in niet door de vroege tijd van de wedstrijd, de overmoed en ook niet door de hitte. We speelden door tot het einde en eindigden de wedstrijd met een schot van Yoram.
Gewonnen met 9-16. Wat een leuke wedstrijd was dat.
 
Door Roos Henstra
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram