Uitstekende stemming bij Zunobri E1

Zaterdag 3 oktober rijden we met 2 auto’s naar Zuid-Laren. De stemming is positief want bij de thuiswedstrijd is er gewonnen met 12 tegen 4.
Daan, Danique, Eline en Syra beginnen vol goede moed. Toch moeten ze even inkomen want ze krijgen in de eerste 10 minuten 3 doelpunten tegen. Er worden veel lange ballen gegooid door de tegenstanders, en de schoten op de korf gaan er goed in.
Pas in het tweede kwart scoort Charlotte het eerste doelpunt voor Zunobri. Snel daarna Syra ook nog een. 3-2. Maar Ritola loopt goed vrij en krijgt bovendien ook een strafworp die ze benutten. De ruststand is 5-2
In de 2 e helft loopt Ritola uit naar 12 doelpunten. Daan en Melle weten voor Zunobri nog 2 punten te scoren. Eindstand is 12-4.
Goed gespeeld Zunobri, er zaten mooie combinaties bij! Een aantal doorloopballen gezien en ook de strafworpen gooien als afsluiting gingen goed. (2-3 gewonnen) Ritola was deze keer gewoon net iets beter in het scoren. Gelukkig blijft, ondanks het verlies van vandaag, het humeur van onze jeugd opperbest.