Van het bestuur: Coronaregels; Welkom in Zuidhorndag; Jaarvergadering

Van het bestuur: Coronaregels; Welkom in Zuidhorndag; Jaarvergadering

Beste Zunobri leden,

We hebben allen kennis kunnen nemen van de aangescherpte corona maatregelen. Dit heeft ook gevolgen voor onze vereniging.
De volgende beperkingen zijn van toepassing volgens de KNKV (https://www.knkv.nl/faqcorona):

  • De kantine is gesloten
  • Bij trainingen en thuis wedstrijden liever geen gebruik maken van de douches.
  • Na trainingen en wedstrijden spoedig naar huis gaan.
  • Bij de wedstrijden en trainingen is geen publiek toegestaan.
  • Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Wel dient het aantal chauffeurs beperkt te blijven, dus niet voor elk kind een chauffeur.
  • Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.
  • Na de wedstrijd en training geld meteen de 1.5 m regel. (Maar let hier ook op tijdens de training wedstrijd, wanneer het mogelijk is).
  • Leden boven de 13 jaar met klachten (verkoudheid, koorts, ect) moeten thuis blijven bij wedstrijden en trainingen. Alleen kinderen onder de 13 mogen met verkoudheidsklachten wel spelen.
  • Reservespelers en stafleden boven de 18 jaar moeten 1,5m afstand van elkaar houden, ook op de reservebank.
  • Voor personen uit verschillende huishoudens plaatsneemt in één auto is het advies om een mondkapje te dragen voor reizigers van 13 jaar en ouder.

Wij hopen dat iedereen zo lang mogelijk met plezier kan blijven korfballen. Echter als er zorgen zijn over de eigen veiligheid bespreek dit dan met de trainer of het bestuur.  Mocht een lid positief getest worden dan zouden we het op prijs stellen als dit gemeld wordt aan de trainer en of het bestuur.

Welkom in Zuidhorn Dag

Zoals u mogelijk al vernomen heeft is de welkom in Zuidhorn dag afgelast. We hadden gisteren al aangegeven aan de organisatie dat we het niet zagen zitten.

Algemene leden vergadering 

Zoals eerder vermeld, hadden we de ALV op 19 November gepland. Voorlopig laten we deze datum staan. Afhankelijk van de situatie besluiten we om hem wel of niet door te laten gaan. Het is wel nodig aan te geven of je van plan bent om te komen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen we kijken naar een accommodatie waar dit met 1.5 m onderlinge afstand in past.

Vriendelijke groeten en blijf gezond.

Namens het Bestuur

Sytse Henstra
Secretaris

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram