Zunobri D1 maakt stappen vooruit

Het Zunobri team startte de wedstrijd veelbelovend met één treffer van Merle en één van Kevin zodat we met een 2-0 voorsprong de wedstrijd begonnen.  Kim B. en Rifka speelden goed over, en het spelen op twee helften is nu al routine voor het gehele team.  Tess en Kim W. schoten verschillende keren op de korf, maar helaas telkens net mis.
Stan verdedigde zijn kleinere tegenstanders goed,  en Lara gaf enkele goede assists. Beide team waren zeer aan elkaar gewaagd.
De derde kwart eindigde met een 3-3 stand, en beide groepen supporters hadden het gevoel dat de wedstrijd gelijk op ging.
In het laatste kwart kwamen we weer op voorsprong met twee treffers vlak na elkaar door Merle, en het thuis publiek voelde zich al best veilig met deze ruime voorsprong 5-3, maar daarna verslapte D1 iets,  ging er ook wat  snelheid uit het spel en kwam Nic./Hoogkerk genadeloos terug met 5 treffers op een rij.
Chiara scoorde daarna nog een 6de punt voor D1, waarna de wedstrijd werd afgefloten.
De eindstand van 6-8 zegt niet alles over de wedstrijd, want 2 kwarten domineerde onze D1 de wedstrijd, en de coaches waren trots op het team dat duidelijk stappen vooruit maakt.

Door: Erik Schaberg