Veel doelpunten bij goed spelend Zunobri E1

Veel doelpunten bij goed spelend Zunobri E1

Zaterdag 26 september speelt Zunobri E1 tegen AVO E1 een thuiswedstrijd. Gelukkig zijn de weersomstandigheden gunstig. Danique en Charlotte zijn helaas afwezig en de overige spelers, Daan, Melle, Syra en Eline, zullen vol aan de bak moeten. Dit onder leiding van “topcoachen” Hilly en Manon.

De vorige keer dat ze tegen dit team speelden, verloren ze met 12-1 en dit wisten beide teams zich nog goed te herinneren. Dus AVO E1 dacht dat dit een “makkie was”. Maar ja, wat ze niet wisten was dat E1 nu fris en fruitig van start ging en er nu geen tentenkamp was. Zunobri ging goed van start en Syra scoorde in korte tijd 2-0. Maar AVO liet zich het kaas niet van het brood af eten en ze scoorden ook 2 maal. Waarna de stand 2-2 stond en beide teams even een korte break hadden. Ze waren zeker gelijkwaardig aan elkaar en Zunobri E1 heeft een zichtbare ontwikkeling doorgemaakt. Na een peptalk van de coaches gaan ze er weer vol tegenaan. Even later staat het 3-2 en na een mooi samenspel van Daan, Eline en Melle staat het 4-2. De rust gaan ze in met 5-4. 
Na de rust hebben beide teams kansen en voor de supporters het door hebben staat het 7-7. 
AVO weet dat ze in het voordeel zijn, doordat ze kunnen wisselen. Bij E1 begint toch wel een klein beetje de vermoeidheid de overhand te krijgen. Ze proberen hun beste beentje voor te zetten, maar de wedstrijd eindigt in 8-12. Volgens Eline heeft het team leuk en goed gespeeld en het gaat steeds beter. Ik sluit me hierbij aan als verslaggeefster en zeg Ga zo door!! 
Met dank aan Autowasstraat Noordhorn voor de sponsoring en Merel voor het fluiten van de wedstrijd. Op naar volgende week??

Door: Jolanda Werksma

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram