Mooie overwinning Zunobri B1

Mooie overwinning Zunobri B1

Zaterdag moest Zunobri B1 spelen tegen Drachten van de Wiel. Vorige keer werd tijdens de uitwedstrijd verloren dus wisten de spelers dat ze hard hun best moesten doen om hun goede plek in te competitie vast te houden, of zelfs een plekje op te schuiven. Het was gelukkig lekker weer en veel ouders en grootouders stonden langs de lijn om het team Corona- proof aan te moedigen. 
 
Meteen in het begin scoorden de tegenstanders, maar direct daarna kwam Zunobri goed terug met een aantal fraaie doelpunten. De jarige Mare kreeg een strafworp cadeau en wist die ook te scoren. 
Yoram, Julian, Doris, Roos, Zahra, Hans, Rutger, Tessa, Mirthe en Annet lieten zien dat ze bezig zijn met een hele mooie ontwikkeling.
Ze spelen echt als team, er zit lijn in het spel en zijn allemaal lekker fanatiek. Dit is ook te danken aan de trainers Roseanne en Thomas die het beste in de spelers naar boven weten te halen. Het team ging dan ook met een comfortabele 2-4 de rust in.
Vroeger zakte het team nog wel eens in na de rust door vermoeidheid, maar nu kregen de spelers juist meer energie door het goede resultaat.
Ze bleven gefocust verdedigen en ze liepen verder uit onder andere door drie doelpunten op rij van Hans waardoor er uiteindelijk gewonnen werd met maar liefst 10-5.
Een mooie prestatie waarmee iedereen tevreden naar huis kan gaan.
 
 
Door: Sytse Henstra
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram