Welkom in Zuidhorn

Welkom in Zuidhorn

UPDATE 30/9 redactie: Deze activiteit gaat i.v.m. de nieuwe Corona maatregelen niet door

Beste leden en ouders,

Volgend weekend staat wederom de welkom in Zuidhorn dag op de agenda. Op deze zaterdag presenteert de middenstand en het verenigingsleven zich in het centrum van Zuidhorn. Dit is een jaarlijks terugkerende activiteit, waar wij dit jaar ook weer aan meedoen. Aan de ene kant willen we ons hier zichtbaar maken en hopen een aantal mensen te interesseren om lid te worden.  Aan de andere kant laten we onze betrokkenheid met het dorp zien. Dit laatste is iets wat door onze sponsors zeer gewaardeerd wordt.

Ook dit jaar hebben we een aantal enthousiaste leden en of ouders nodig die komen mee helpen.  Dit moet natuurlijk rond de wedstrijden gepland worden. Hieronder het (ruwe) wedstrijd schema met geschatte rijtijden (In he blauw de wedstrijden en rijden en beschikbaarheid in het groen). Het zou mooi zijn als het 1e begint in de ochtend gevolgd door de D1 en iets later de B1 en de A1 in de na middag. De Es kunnen de hele middag aanschuiven als ze willen.  

Overleg even als team met je trainer, wie van jullie komt in de aangegeven periode (in het groen). Het zou mooi zijn als er op elk moment ten miste 2-3 leden zijn (Liefst in tenue).

Wat de activiteit wordt is nog even afwachten en hangt mogelijk af van de ontwikkelingen rond de Covid status in de gemeente. Hierover volgt nader bericht.

Vriendelijke groeten,

Namens het bestuur,

Sytse Henstra
Secretaris 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram