Mooie start seizoen met tentenkamp, NL Doet en TT Assen

Mooie start seizoen met tentenkamp, NL Doet en TT Assen

Afgelopen weekend was de start van het nieuwe Seizoen voor Korfbal vereniging Zunobri. Na  6 maanden wachten werden de eerste officiële wedstrijden gespeeld door de jeugd en senioren. Helaas werd in geen van de wedstrijden winst gehaald, maar het was een groot plezier om weer te kunnen spelen.

Naast de start van het seizoen heb we een aantal afgelaste activiteiten alsnog in gehaald dit weekend.  Van vrijdag op zaterdag het tenten kamp voor onze jeugd op het grasveld naast het korfbal veld. Gezellig spelletjes doen, een film kijken en rond het kampvuur zitten.

Op zaterdag was er NL doet. Oorspronkelijk was deze activiteit gepland in Maart maar kon door de Corona maatregelen geen doorgang vinden. Echter de materialen waren al besteld, dus dit weekend een tiental leden en het bestuur als nog een tweede zithoek in het Thuusvak gebouwd, de kleedkamers schoongemaakt, de reclame borden op het veld gewassen en verplaatst en de dugouts gerepareerd.  Het was een gezellige dag waar onder genot van broodjes en Soep ook weer wat bij geklets kon worden. 

Tenslotte op de zondag zijn 8 personen van het Senioren team in alle vroegte afgereisd naar Assen om mee te helpen op de DTM race dagen op het TT Circuit. Voor het mee te helpen als kaart controleur, parkeer hulp en op andere posten krijgt onze vereniging een vergoeding. We hadden ook ingeschreven voor de TT maar die is helaas niet door gegaan. De DTM was weer de eerste activiteit met publiek op het Circuit.

Als bestuur zijn we erg dankbaar voor al deze inzet en zijn verheugd dat we langzaam weer een beetje terug naar ‘normaal’ lijken te gaan. Wij wensen iedereen een heel prettig seizoen toe in geode gezondheid.

Namens het bestuur

Sytse Henstra

Secretaris

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram