Extra trainingen Zunobri jeugd door studenten Alfa college

Extra trainingen Zunobri jeugd door studenten Alfa college

Vorige week maandag was de eerste extra training voor de e1 en d1 van Zunobri, verzorgd door 2 studenten van het Alfa collega die de opleiding Sport en Bewegen volgen. Zunobri is door het Alfa college benaderd, omdat de studenten hun opgedane kennis ook in de praktijk moeten brengen. Een mooie kans om onze jeugdleden wat extra’s te bieden. De trainingen zijn bedoeld voor de jeugd van de basisschool, die ook vriendjes en vriendinnetjes mogen meenemen naar deze training om ze kennis te laten maken met korfbal.   

De studenten krijgen op maandag eerst een paar uur theorieles in het eigen home van VV Zuidhorn. En in de middag gaan ze allemaal een training verzorgen in hun eigen sport. Zo worden er o.a. boks lessen en voetbaltraining gegeven, en bij Zunobri dus korfbaltrainingen. De trainingen aan de Zunobri jeugd worden gegeven door Gerben en Julia, beide 3e jaars student. Gerben speelt in de senioren bij DTS in Surhuizum. Op dit moment is hij nog volop in strijd voor een plekje in het eerste. Julia speelt bij Drachten. Ze heeft in de jeugd samengespeeld met Eke Slager en speelt nu in Drachten 2.   

De trainingen zijn tot eind oktober iedere maandag van 15.15 tot 16.15 uur, en zijn de bedoeld voor de jeugd van de basisschool. Kinderen van deze leeftijd die graag kennis willen maken met korfbal zijn ook van harte welkom.

  

Door: Willem Pera

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram