Hoe staan we er voor met Zunobri?

Hoe staan we er voor met Zunobri?

Beste leden,

We zijn heel blij dat we weer mogen trainen. Vorige week zijn we begonnen met de jeugdteams en vanaf deze week ook met de rest van de teams. Hopelijk kunnen we in September weer beginnen met wedstrijden. Helaas zal de slotdag met het tentenkamp, mix toernooi en de BBQ in juni niet door zullen gaan. Deze dag was altijd weer een gezellige afsluiting van het jaar en een mooie gelegenheid om iedereen die zich ingezet hebben voor de vereniging en de sponsoren te bedanken. We zijn aan te kijken of we dit begin september kunnen inhalen.

Onlangs hebben we ook de financiële impact van de Corona crisis op onze vereniging bekeken. Op dit moment verwachten we dat het grootse deel van normale kosten nog steeds gemaakt zullen worden. Zo moet nog steeds de volle afdracht aan de bond betaald worden, wat een grote post is in de begroting. Verder hebben we weinig inkomsten van onze normale acties zoals de Geraniums, TT en Poiesz actie. Ook verwachten we een afname in de inkomsten door de sponsoren. Omdat, het nog niet alle financiële consequenties duidelijk zijn op dit moment kunnen we niet een nauwkeurige schatting maken maar het is wel duidelijk dat we rekening moeten houden met een negatief resultaat. Voor dit moment worden de tekorten uit onze reserves gehaald en is verhoging van de contributie niet nodig. Het definitieve bedrag zal bekend zijn tijdens de ALV in November. Dan kan er ook samen met de leden beslist worden of en welke acties er nodig zijn.

Gezien de financiële situatie is zal de volledige contributie voor de tweede helft van die seizoen betaald moeten worden. Binnen kort zal de penningmeester de rekeningen voor deze periode versturen. We hopen dat iedereen daar begrip voor heeft. Mochten er nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Voor nu, veel plezier op de trainingen en een goede gezondheid toegewenst.

Vriendelijke groeten

Namens het bestuur

Sytse Henstra
Secretaris

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram