Teamindeling jeugd

Teamindeling jeugd

Beste ouders en leden,
 
Zoals beloofd de teamindeling van volgend seizoen. Door veel opzeggingen en een aantal leeftijdscategorieën die waren overschreden hebben we her en der wat moeten schuiven. Met de A1 (B1 en A1 van afgelopen seizoen) hebben we in de corona periode via teams contact gehad om voorstellen bij hen neer te leggen. Samen hebben we deze keuze uiteindelijk gemaakt. We hopen dat iedereen een mooi nieuw seizoen zal krijgen. 
 
F1:
We hopen een F1 te kunnen starten, we hebben een aantal kinderen die het leuk lijkt maar helaas nog niet genoeg voor een volledig teampje. Ken je nog kinderen tussen de 5 en 7 jaar? Iedereen is welkom. De kinderen die zich nu hebben aangemeld voor de F1 kunnen/mogen aansluiten bij de E1 wanneer er geen volledig F1 team is bij de seizoensstart. 
 
E1: (voorheen E2)
H: Daan, Melle
D: Charlotte, Syra, Eline, Danique 
 
D1: (worden 8-tal!! Voorheen E1 en D1)
H: Alberto, Demian, Kevin, Stan
D: Tess, Kim Werksma, Kim Bakker, Chiara, Merle, Lara, Rifka
 
C1:
Zal er niet zijn 
 
B1: (voorheen C1)
H: Yoram, Julian, Hans, Rutger
D: Tessa, Mare Bolster, Mirthe, Roos, Doris, Zhara, Annet
 
A1: (voorheen B1 en A1)
H: Matthijs, Allard, Markus, Martijn, Renzo, Ernst, Jurriaan 
D: Marit, Mare de Man
 
Een fijne zomer!  ?
 
Met vriendelijke groet,
Willem en Manon
TC en JeCo
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram