Mooie overwinning Zunobri C1 op AVO

Mooie overwinning Zunobri C1 op AVO

De wedstrijd begon met twee punten tegen, Maar daarna kwam zunobri in het spel met 2 goals van Mare. Bliksemsnel scoorde avo nog een punt,Het ging nog een tijdje gelijkop totdat avo de 4-2 scoorden. Maar Mare gaf niet op en scoorde nog eens 2 keer.

Het duurde niet zo lang tot avo de 5-4 scoorde, toen liep het nog ongeveer 5 minuten hetzelfde totdat Annet de 5-5 scoorde.

Het ging weer een tijd gelijkop maar na een tijdje werd avo wat onvoorzichtiger waardoor Mare weer 2 keer kon scoren. En toen waren we al aangekomen in de laatste 2 minuten, op een minuut scoorde Yoram de 8-5 deze stand bleef de rest van de wedstrijd hetzelfde.

Door Hans Jedan

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram