Zunobri C1 naar mooie winst in het nieuwe jaar

Zunobri C1 naar mooie winst in het nieuwe jaar

Om 15:00 uur begon de wedstrijd tegen Leeuwarden. De thuisploeg scoorde het eerste punt met een doorloopbal. Zunobri zette gelijk een tegenaanval in. Helaas ging de bal er niet in. Een mooie Mirthe leverde Yoran een doorloopbal op die er in ging. 1-1. Aanvallend bleef Zunobri aandringen. Aanval na aanval volgde. De bal wilde er echter niet in. Eindstand van de eerste helft: 1-1

De tweede helft begon Zunobri gelijk weer sterk. Leeuwarden verdedigde goed. Een mooi afstandsschot van Mare bracht de stand op 1-2. Gelijk binnen 1 minuut bracht Roos de stand op 1-3! Mirthe benutte een kleine kans. 1-4! Leeuwarden benutte ook een kans en bracht de stand op 2-4! Gelijk binnen een minuut bracht Mare Zunobri met een afstandsschot op 2-5! Beide teams bleef fanatiek korfbal spelen. De aanvallen van beide teams bleven elkaar snel opvolgen. Roos wist Zunobri op 2-6 te brengen. Hans scoot Zunobri van afstand op 2-7! Leeuwarden wist ook te scoren en bracht de stand op 2-8. Julian scoorde en bracht het team op 3-8! Mare scoorde uit een strafworp. 3-9. Leeuwarden wist uit een snelle counter ook weer te scoren. Eindstand: 4-9.

Het spel van Zunobri was mooi snel met goed uitverdedigen, strakke passes en snelle aanvallen. De eerste wedstrijd van 2020 was top! Dat beloofd wat voor dit jaar. Zunobri C1 wordt gesponsord door Schuiling.

Door Dick Blaauw

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram