Zunobri E2 is de morele winnaar

Vandaag was Hilly (moeder van Daan) de coach van E2 en dat deed ze bijzonder goed! Na een sportieve warming-up begonnen Syra, Daan, Charlotte en Danique aan de eerste 10 minuten op het veld. Beide teams zijn enthousiast en hebben er zin in! Syra onderschepte al gauw de bal en binnen de eerste 2 minuten was het eerste doelpunt voor Zunobri dan ook een feit. Niet snel daarna vloog Charlotte de bal aan en maakte een tweede doelpunt. Knap gedaan dames!

De tegenstanders leken wat bang voor de bal en daar maakte Zunobri goed gebruik van. Na een geweldige worp van Charlotte naar Daan en bam! Daar was doelpunt 3, klasse Daan! Na een wissel van Danique en Syra, staan nu Leila en Eline in het veld. DWA neemt de leiding en scoort hun eerste doelpunt. Maar, daar is Charlotte weer en probeert de leiding weer over te nemen. Ondanks de goede en snelle verdediging van Leila en Eline wil het niet lukken. Maar, dan verliest Eline de tegenstander uit het oog en DWA scoort hun tweede doelpunt. Tegen de pauze aan worden beide teams wat moe en de focus is eraf. Tóch werd er gelukkig dankzij goede verdediging vanuit Zunobri een derde doelpunt voorkomen, netjes gedaan.

Een paar slokken drinken en een gezonde snack later start het team weer vol energie. Dat hadden ze even nodig, die pauze. Het wordt op dit moment echt even spannend want vanuit de tegenstanders wordt de troefkaart ingezet. Een steengoed meisje maakt de gelijkstand. Vanuit het publiek wordt er hevig mee toegestemd dat een strafworp na overtreding vanuit Zunobri nodig is en daarmee wordt het 4-3. DWA is op dit moment duidelijk sneller en alerter, maar Zunobri geeft niet op. Helaas lukt het ze maar niet, de tegenstander is te snel.

Ondertussen is het 6-3 en Zunobri heeft het moeilijk. Maar, toen de laatste 10 minuten ingingen kwamen ze terug als leeuwen! Daan scoort het 4e doelpunt. Danique krijgt een bal op haar gezicht en moet uit het veld vanwege veel verdriet en een bloedneus. Ondertussen knokt Daan verder met een 5e en 6e doelpunt. Ondanks het gelijkspel voelde het als een overwinning. Waanzinnig gedaan!

Geschreven door: Marijke van Geenen