Wel druk bij Zunobri E1 geen winst

Op de zaterdag 11 januari 2020 was de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar en zowel E1 als D1 vertrokken naar de mooie moderne sporthal bij de Euroborg. De twee teams brachten veel toeschouwers mee, zodat er meer Zunobries op de tribunes waren, dan Zunobri spelers in het veld.

De eerste minuten ging de strijd gelijk op, maar de tegenstanders wisten elk schot te verzilveren. Zunobri E1 speelde goed, had veel bal bezit en speelde netjes over. Kim duikt fel op de ballen vlak voor ze over de lijn dreigen te gaan. Kevin probeert enkele schoten van ver af. Maar de tegenstanders wisten vaak uit doorloop ballen te scoren. Rifka verdedigd goed, maar desondanks is bij de rust de achterstand opgelopen tot 6 – 0.

Gelijk na de rust scoort Chiara een mooie treffer, waarna de tegenstander in verwarring in eigen korf schiet 6 – 2.

Door deze twee punten wordt Zunobri feller, en onderschept enkele ballen, waar weet hieruit niet te scoren. Nic./Hoogkerk speelt aanvallender en onderschept meer, en is erg trefzeker. Daarmee eindigt de  wedstrijd met 10 -2 voor de thuis club.

Bij de strafworpen na afloop scoorde Stan met een mooie onderhandse worp de enige strafworp treffer voor ons team (3-1).

Door: Erik Schaberg