Fred Pera behaald scheidsrechterdiploma

Fred Pera behaald scheidsrechterdiploma

Het is alweer een paar week geleden maar uw redactie had hier nog geen melding van gedaan. Fred Pera is namelijk ook officieel gediplomeerd KNKV scheidsrechter.

Fred volgde de cursus al even, soms was dat passen en meten omdat hij natuurlijk ook met zijn gezin, werk en zelf spelen moest combineren maar onlangs was daar dan toch de examenwedstrijd. 

Vanaf deze plek feliciteren we Fred natuurlijk alsnog. 

Ook moeten we Matthijs Slager bedanken, hij begeleide Christiaan Schaafsma die enkele maanden voor de zomervakantie zijn diploma behaalde, en nu dus Fred. 

Bestuur en TC zijn natuurlijk erg blij dat het scheidsrechtercorps is aangevuld. Matthijs floot tot een paar jaar terug ook nog maar helaas moest Matthijs vanwege een terugkerende blessure toch rustiger aan doen. Matthijs heeft wel de cursus juryvoorzitter gevolgd en behaald zodat hij toch in het korfbal actief blijft. 

Daarnaast fluit Robert Jan Hidding nog regelmatig zijn wedstrijden, samen met Fred en Christiaan zullen er nu meer dan genoeg wedstrijden gefloten worden om de bonus/malus regeling te kunnen halen. Zunobri kreeg namelijk erg veel boetes voor het niet leveren van voldoende scheidsrechteruren. Dat koste de club honderden euros per jaar. 
Afgelopen jaar al wisten Robert Jan en Christiaan samen zelfs al in de bonus te komen waarmee Zunobri dus eigenlijk geld verdiend en niet meer hoeft te betalen. 

 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram