Wedstrijdsecretariaat gewijzigd!

Wedstrijdsecretariaat gewijzigd!

ZUIDHORN – De ouder en informatieavond heeft een mooi resultaat opgeleverd, niet in de minste plaats omdat er een nieuwe wedstrijdsecretaris is aangesteld. 

Yvonne Wijtsma heeft het jaren gedaan, vooral in het begin was dit voor haar natuurlijk zoeken want als niet-korfballer is het wereldje van de korfbalbond natuurlijk toch erg wennen. 

Toch stond ze altijd klaar en communiceerde altijd uitstekend naar de coaches, leden en website zodat alles zo helder mogelijk was voor ieder. 

Eigenlijk was Yvonne niet meer verkiesbaar afgelopen seizoen en zou aftreden als wedstrijdsecretaris, omdat er niemand gevonden werd, was zij toch bereid om nog even aan te blijven. 

Uiteraard was het bestuur van mening dat dit ook een keer moest aflopen en gelukkig is Minke Brinkman bereid gevonden om haar functie over te nemen. Ze is gewoon te bereiken onder het standaard emailadres ws@zunobri.nl. Uiteraard zal Yvonne haar zo goed mogelijk inwerken. 

Minke is de moeder van 1 van onze spelers van C1 en dus heeft ze een goede connectie met Zunobri. 

We willen Yvonne natuurlijk vanaf deze plek ongelofelijk bedanken voor de goede zorg voor ons o zo belangrijke wedstrijdschema en wensen Minke heel veel succes bij het uitoefenen van deze kernfunctie in onze vereniging. 

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram