Zunobri E2 weet niet te winnen

Vandaag mocht de E2 thuis spelen in de sporthal tegen NIC E3 Hoogkerk.
We begonnen de wedstrijd met Daan, Melle, Laila en Syra in het veld. Er werd zeer fanantiek begonnen en na 3 minuten kon Laila de bal prachtig onderscheppen bij de tegenstander en een doelpunt maken. Dat liet Hoogkerk niet op zich zitten en met een doorloopbal werd het 1-1.

Zunobri had moeite om de korf te vinden want ze werden steeds erg goed verdedigd. Maar in het 2e blok kwamen Danique, Eline en Charlotte erin, samen met Syra. Er werd toen een nieuw spelletje gespeeld; counter korfbal!
Syra onderschept de bal bij de korf van de tegenstanders en gooit een harde lange bal naar de eigen korf. Charlotte rent als een dolle naar die korf en vangt de bal en schiet. Dat grapje hebben ze wel 5 keer kunnen uithalen voordat de tegenstanders er op klaar gingen staan. Er is 1 keer uit gescoord door Charlotte. Stand bij rust is 2-3.

Na de rust blijkt dat Hoogkerk toch aan het langste eind gaat trekken. Ze lopen in die 20 minuten uit tot 2-8. Gelukkig  weet Syra de bal nog een keer prachtig te onderscheppen en met een punt te bekronen. Ook is er een mooi een-tweetje tussen Melle en Syra waarbij de tegenstander in verwarring het nakijken heeft. De eindstand van deze mooie wedstrijd is 4-8