Zunobri C1 wint ruim van DOW

Na een langzame start van de dag, kwamen we aan in Burgum, De wedstrijd begon een paar minuten later, wat de spelers van de C1 wel konden gebruiken.

De wedstrijd begint en DOW C1 probeert door de verdediging van Zunobri C1 heen te komen. Dit gaat niet volgens plan en Zunobri C1 gaat in aanval en Yoram scoort (0-1). Dit smaakt naar meer bij Yoram en daar is dan ook de 2-0. Zunobri C1 houdt de druk er op en Mare scoort 0-3. Ook voor haar geld dat het naar meer smaakt en maakt dan ook in een snel tempo de 0-4. Er wordt lekker rond gespeeld door Zunobri C1, maar er zijn helaas veel pogingen zonder doelpunt. Dit tot opluchting anders hadden we misschien wel langs de Mac gemoeten. Ook de verdediging bij Zunobri C1 doet het goed.Er wordt weinig aanvallend geschoten aan de kant van DOW C1. Ook krijgt  Mirhe een kans bij de aanval en scoort dan ook de 0-5. Ondertussen lijkt het spel meer op pingpong dan op korfbal, want de ballen willen niet in de korf. Toch laat Mirthe het daar niet bij en scoort de 0-6. Ook Julian draagt zijn steentje bij en schoort de 0-7 aan het einde van de 1e helft.

De 2e helft krijgt Yoram en Julian een vrij bal, helaas willen de ballen er niet in. In de 2e helft wordt er rommelig gespeeld, minder sterk gegooid en gevangen. Er wordt ook gewisseld in de 2e helft Zahra speelt voor Mare. Doris speelt voor Hans En Rutger komt voor Roos in het veld. Ondanks het rommelige spel ziet Mare de kans om  0-8 scoren. Niet lang daarna is het de beurt aan Tessa en maakt de 0-9. Dan is er ook nog een kans voor DOW C1 en wordt de eindstand 1-9.