Fanatieke wedstrijd E1

Aan het einde van de zaterdagmiddag togen we met 5 dames (de Kimmen, Rifka, Merle en Chiara) naar Zuidlaren. Met de 46-0 nederlaag van een paar weken geleden in het achterhoofd had gelegenheidstrainer Roos de doelen gesteld op ‘goed verdedigen en proberen te scoren. En dat werkte: na 3 minuten scoorde kim W 1-0! Ritola scoorde hierna 2x en Merle maakte helaas geen 2-2 toen ze een strafworp kreeg.
Het spel ging leuk tegen elkaar op met kansen aan beide kanten. Kim W onderschepte de bal en scoorde van afstand. Met een nipte achterstand van 3-2 werd de eerste 10 min afgesloten.
In Het tweede kwart werd gestreden om de punten. Zunobri kreeg een aantal kansen en alweer vanaf flinke afstand scoorde Kim W 3-3! Vrij snel daarna maakte Ritola weer ‘n doelpunt en nog sneller daarna werd om en om gescoord.
Toen de zoemer ging was het 5-4.

Met frisse zin begon het derde kwart, met kansen voor Merle en ze scoorde 5-5. Daarna vlogen beide teams van de ene naar de andere kant vh veld. Het was een pittige strijd tussen de dames, want ook de tegenstander had de heren thuis gelaten.
Met 7-5 werd de laatste pauze gehouden.
In het laatste kwart verslapte de verdediging van Zunobri ietwat en de tegenstander scoorde een paar keer achter elkaar. Ook Merle kreeg gooide er nog ‘n keer in. Met 13-6 werd de wedstrijd afgefloten.
De strafworpen werden gewonnen met 2-3.