Zunobri B1 begint zaalseizoen met overwinning

Zunobri B1 begint zaalseizoen met overwinning

Na de spannende wedstijd van Zunobri 1 in het voorprogramma, mocht Zunobri B1 aantreden tegen De Walden B3 voor de eerste wedstrijd in de zaalcompetitie. Vanaf het begin was het een spannende strijd. De twee ploegen waren zeer aan elkaar gewaagd. Het waren de gasten die met een strafworp de score openden. Zunobri, gesponsord door regiobank Zuidhorn, combineerde makkelijk, speelde snel en kreeg veel kansen. Helaas stuiterden veel doelkansen net van de korf af. Mare kreeg een strafworp mee, die door Marcus werd benut 1-1. Ook Vera kreeg een strafworp mee, maar die ging helaas net naast de korf. Het was Jurriaan die met een fraai afstandsschot Zunobri op voorsprong bracht 2-1. De Walden reageerde snel met een doorloopbal 2-2. Weer kreeg Mare een strafworp mee, maar deze ging helaas naast. De tegenstander bepaalde de ruststand op 2-3 met een schot van afstand. 

Na rust veranderde er niet veel aan het spelbeeld. De strijd ging nog steeds gelijk op. De Walden bracht de stand met een doorloopbal nog wel op 2-4. Maar Zunobri kwam op gelijke hoogte door een doorloopbal van Martijn en een bal van grote afstand door Jurriaan. Met heerlijke live-muziek vanuit de kantine op de achtergrond, bepaalde Ernst met een afstandsschot de eindstand op 5-4.
Alle complimenten voor scheidsrechter Peter die direct na zijn eigen spannende wedstrijd weer van de partij was bij de B1.

Verslag Mare

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram