Zunobri E1 rond niet genoeg af

Afgelopen zaterdag begon de zaalcompetitie weer. De E2 mocht het op gaan nemen tegen een onbekende tegenstander, namelijk Stadskanaal. Eline, Danique en Charlotte konden vandaag helaas niet aanwezig zijn. De andere 4 talenten van de E2 hadden er ontzettend veel zin in.

Zunobri opende de score maar de goede en rechtvaardige scheids Manon keurde het doelpunt af voor verdedigend schieten. Stadskanaal liet daarop zien wat het in huis had en scoorde al snel de 1-0. Daarna liet Syra zien ook heel goed te kunnen schieten en scoorde de 1-1. Er ontstond een leuke wedstrijd die op en neer ging. Stadskanaal scoorde weer maar Laila maakte direct weer gelijk. Zo stond er na het eerste kwart een 2-2 tussenstand op het scorebord.

In het tweede en derde kwart was het een andere wedstrijd. Stadskanaal was de bovenliggende partij. Ze scoorden makkelijk en snel. Toch gaf Zunobri zich echt niet zomaar gewonnen. Melle trok gaten met zijn snelheid, Syra strooide met mooie lange ballen, Laila kreeg mooie kansen en Daan verdedigde zijn 3 jaar oudere tegenstander met verve. Zunobri had wel de kansen, maar in de afronding waren we ongelukkig. Aan het eind van het derde kwart was het 12-2 voor Stadskanaal.

Met nog een laatste peptalk van de gelegenheidscoach ging de Autowasstraat Noordhorn formatie toch weer strijdbaar het vierde kwart in. Syra en Laila scoorden beide nog een mooi doelpunt wat een eindstand opleverde van 16-4. Helaas geen overwinning maar wel veel inzet. Volgende week weer een nieuwe wedstrijd met kansen.