Volle inzet Zunobri C1

Aangekomen in Hoogkerk laat de wedstrijd op zich wachten. Als het dan eindelijk zo ver is komt Zunobri C1 al snel op een achterstrand(1-0). Hierdoor wordt het team wakker geschud. De C1 heeft veel bal bezit, maar een treffer zit er nog niet in. Door de sterke verdediging en veel gemiste kansen aan de kant van Hoogkerk blijft de stand 1-0. Halverwege de eerste helft weet Mare te scoren. (1-1). Helaas wordt de gelijkmaker meteen overstemt door een goal van Hoogkerk. (2-1). Er wordt gewisseld en Mirthe weet de stand weer gelijkt te trekken (2-2).  Na veel goede acties van Zunobri kunnen zeniet voorkomen om met een achterstand de 1e helft af te sluiten(3-2)

In de 2e helft wordt er goed gespeeld. Kansen van beide partijen worden niet gebruikt om tot een voorsprong te komen. Via een vrije bal weet Yoram te scoren.  (3-3). Natuurlijk laat Hoogkerk dat niet gebeuren en lopen de punten op. (4-3) en via een vrije bal (5-3). Yoram weet nog een punt te scoren (5-4). Waarop Hoogkerk het punten aantal naar de (6-4) weet te brengen. De inzet van Zunobri is tot het einde van de wedstrijd top. Toch is in deze pot Hoogkerk sterker. En eindigt de uitwedstrijd in Hoogkerk 7 en Zunobri 4.