Zunobri E2 brengt spanning

Zunobri E2 brengt spanning

De laatste buiten wedstrijd voor zunobri E2 was thuis tegen NIC. De uitwedstrijd was met een gelijkspel erg spannend dus dit beloofde ook weer een spannende pot te worden. Daar waar tijdens de uitwedstrijd de shirts waren vergeten waren de shirts van hoofdsponsor autowasstraat noordhorn deze keer wel aanwezig.
 
Het eerste kwart begon zunobri erg goed en viel de 1 – 0 van Syra erg snel. NIC was vervolgens veel in de aanval en scoorde de verdiende gelijkmaker. De gelijkmaker duurde niet lang want Syra maakte er alweer 2 – 1 van.
 
In de 2e kwart ging het op en neer en kwam Zunobri (punt Syra) op 3 – 1 voorsprong. De aansluitingstreffer kwam vlak voor de rust waardoor Zunobri met 3 – 2 de rust inging.
 
Tijdens de 3e kwart ging het even minder met Zunobri en kantelde de wedstrijd in het voordeel van NIC. De scoorde liep snel op voor NIC dat met 3 -5 het laatste kwart in ging.
 
Kwart 4 was weer zeer spannend. Zunobri maakte snel de ansluitingstreffer door een prachtig ringloos schot van Syra, die haar 4e punt maakte. Met nog een paar minuten te spelen kon het alle kanten op maar maakte NIC de 4 – 6 waardoor Zunobri vol op de aanval moest. Verschillende schoten kwamen op de korf maar rolde er net niet in en er werd uiteindelijk niet meer gescoord.
 
De toppers van Zunobri E2 hebben nu een paar weken rust alvorens de competitie in de zaal verder gaat! 
 
Geschreven door Dennis Krohne
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram