E1 komt net tekort in Delfzijl

E1 komt net tekort in Delfzijl

In verband met trieste omstandigheden kon het E1 team niet met het volledige team aantreden tegen Roda ’70 uit Delfzijl. Gelukkig wilden Tess en Merle wel meespelen en kon het team met 5 personen aantreden. Er werd gestart met Kevin, Tess, Kim en Rifka.

De wedstrijd ging gelijk op en na het eerste kwart stond het dan ook terecht 1-1.

Zunobri  begon fanatiek aan het tweede kwart. Het bleef een gelijk opgaande strijd. Er kwamen kansen over en weer maar het was Zunobri dat na scores van Kevin en Tess de rust in ging met een voorsprong van 2-3. 

Na de rust was Zunobri niet scherp genoeg en scoorde Roda 3 keer in zeer korte tijd. Daar kwam aan het einde van het derde kwart nog een score bij en in het vierde kwart moest een achterstand van 6-3 goedgemaakt worden. 

Al snel was het Zunobri dat via Merle en Tess 2 keer scoorde en de spanning was compleet terug.

Er was nog voldoende tijd voor de gelijkmaker en mogelijk zelfs de winst. Zunobri vocht voor wat het waard was. Maar helaas stond, ondanks meerdere kansen, het vizier niet meer op scherp en werd de wedstrijd nipt verloren met 6-5. Volgende week speelt het team de laatste wedstrijd van deze competitie tegen Hoogkerk.

Geschreven door Harald Steenhuis

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram