Eerste punten voor Zunobri midweek

Maandag 7 oktober was de eerste wedstrijd in het tweeluik met ZKC’19. Na wat aftasten van beide zijden was het Hans die met een doorloopbal Zunobri op een 1-0 voorsprong zette. Vervolgens was het Aileen die ook met een doorloopbal de 2-0 liet aantekenen. ZKC’19 bracht de stand terug naar 2-1.
Na de 2-1 was de passing van beide ploegen niet goed. Halverwege de 1e helft was het eerst Alie die een toegekende strafworp benutte en Ruud met een mooie afstandsschot de 3-1 en 4-1 maakten.
In de rust was coach Tjeerd redelijk tevreden maar zei dat de passing beter en nauwkeuriger moest.
Ondanks de 4 doelpunten in de 1e helft wilde hij aan het eind van de wedstrijd toch dubbele cijfers zien.
Net als in de 1e helft was het Hans die direct na het fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Fred Pera met een mooi afstandsschot de 5-1 scoorde. Het was vervolgens Alie die de 6-1 maakte.
Na de 6-2 van ZKC’19 was het Zunobri die met een tussen sprint de score bracht op 9-2 door doelpunten van Hans (2x) en Selien. Er brak bij Zunobri een periode aan van concentratieverlies was het ZKC’19 die er gebruik van maakte en terug van 9-4. Aileen maakte nog de 10-4 maar ZKC’19 kwam
nog tot 10-6. Het slot akkoord was toch weer voor Zunobri door een afstandsschot van Hans de 11-6 en Aileen die een mooie achterwaartse pas van Hans afrondde met een doorloopbal en de eindstand bracht op 12-6.
Coach Tjeerd was tevreden over het getoonde spel van zijn team. A.s. donderdag staat de uitwedstrijd tegen ZKC’19 op het programma.