Ondanks sterke start geen punten voor Zunobri 1

De ploeg van Emiel Folkers moest op het eigen kunstgrasveld aantreden tegen WIK ’34 uit Damwoude. Geen onbekende ploeg voor Zunobri, want in het verleden streden beide ploegen al vaker  tegen elkaar. Enkele keren ging Zunobri er met de punten vandoor, maar ook WIK ’34 wist een aantal keer met de punten aan de haal te gaan.
In de afgelopen weken wist Zunobri de eerste drie punten binnen te harken, door te winnen van MNenW en gelijk te spelen tegen Deinum. Tegen WIK ’34 ging Zunobri proberen nog eens twee punten bij te schrijven.

Thomas Wijtsma wist voor Zunobri de score te openen, door tweemaal tot scoren te komen. WIK counterde direct en boog de stand om tot 2-3. De beide ploegen waren de gehele eerste helft aan elkaar gewaagd. Alie Pera scoorde de 5-5  en even later was het Peter Schutte die Zunobri weer eens op voorsprong zette.
Aan het einde van de eerste helft werd een gaatje van twee geslagen, en kon WIK met een 8-10 voorsprong aan de thee gaan.
In de tweede helft knokte Zunobri voor wat het waard was maar kon het niet voorkomen dat Wik aan de juiste kant van de score bleef. Esther Hamming wist nog de 13-14 te scoren, maar het antwoord van Wik liet niet lang op zich wachten. In een rommelige eindfase, wist Wik het hoofd het beste koel te houden en trok het de wedstrijd naar zich toe. Op 16-20 floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.
Zunobri heeft nog twee wedstrijden te spelen voordat het weer de zaal in mag. Volgende week gaat de reis naar Joure, waar de koploper wacht. Joure liet dit seizoen nog geen punten liggen, en Zunobri weet dat het aan de bak mag in Friesland!