Mooie winst voor Zunobri B1 in Beilen.

Op 28 september j.l. werd de wedstrijd Vitesse B2 – Zunobri B1 gespeeld.

Direct na het fluitsignaal werd er door Vitesse een punt gescoord, dicht bij de korf. Niet veel later kwamen de teams alweer gelijk te staan; Renzo maakte een treffende uitwijkbal.
Het volgende punt liet nog enige tijd op zich wachten, maar het was Vitesse die de 2-1 maakte. Na vele kansen was het Vera die de teams weer op gelijke stand bracht. De wind maakte het spelletje enigszins lastiger, want het waaide aanzienlijk hard. Van beide teams ging de aanval moeizaam en er waren weinig treffende kansen.
Na vele pogingen om punten te maken wist Lieke de 2-3 uit een strafworp te halen. Vitesse had in de eerste helft veel moeite met uitbrengen van de bal. Er werden geen punten meer gezet voor de teams de rust in gingen.

Na rust ging Zunobri er weer volle bak tegenaan. Maar toch werd door Vitesse weer de eerste treffer geschoten, het werd 3-3. Vera maakte het na een tijdje alweer 3-4 en Zunobri was weer op voorsprong. Vitesse had nog een aantal goede aanvallen, maar de bal wilde de korf niet treffen.
Met de bal weer in het aanvallende vak van Zunobri zorgde Marieke ervoor dat de afstand met Vitesse nog eens vergroot werd, ze maakte de 3-5. Na enig ge-heen-en-weer en een groot aantal missende kansen nam Zunobri het laatste punt van de wedstrijd; Lieke scoorde en zorgde ervoor dat Zunobri met een 3-6 winst naar huis mocht gaan.