IJzersterk Zunobri B1 wint tegen Vitesse B2

IJzersterk Zunobri B1 wint tegen Vitesse B2

De wedstrijd in het zonovergoten Zuidhorn begon volgens een ideaal scenario voor Zunobri B1. Renzo opende direct de score met een loepzuiver afstandsschot. Al snel maakte Vitesse de aansluitingstreffer. Zunobri creëerde meerdere kansjes en het was Vera die van dichtbij de korf wist te vinden. Zunobri verzuimde verder uit te lopen, een strafworp ging helaas net naast. Er was soms wat verwarring want Mare verdedigde Mare. En welke Mare werd er wanneer geroepen?
Zunobri bleef gaan en dat leverde een mooie treffer van Jurriaan op. 
Ook de Vitessenaren doken regelmatig gevaarlijk op bij de korf. Twee mooie doelpunten van de gasten zorgden voor de 3-3 ruststand.
 
In de tweede helft domineerde Zunobri de wedstrijd. De thuisclub, gesponsord door Regiobank Zuidhorn, creëerde meer kansen en had een veldoverwicht. De score werd al snel geopend door een schot van dichtbij van Ernst. 
Het was Vera die via een doorloopbal raak schoot en daarmee opnieuw succesvol was. Lieke bracht de stand op 6-3 door een terecht meegekregen strafworp. 
Dankzij Lieke zat Zunobri helemaal op rozen. Zij bepaalde de eindstand op 7-3. 
 
Verslag Mare
Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram