Het regende doelpunten bij E1 in het zonnige Zuidhorn

Op zaterdag 21 september stond de wedstrijd Zunobri E1 tegen Ritola E2 op het programma.
Iedereen had er zin in en de trouwe supporters hadden hun plekje in de zon opgezocht.

Fanatiek werd er door Rifka, Stan, Kim B en Chiara begonnen aan de wedstrijd en er waren een paar kleine kansjes.
Al snel kwam Ritola op dreef. Of eigenlijk moeten we zeggen Benjamin van Ritola.
Deze speler scoorde er punt na punt lustig op los en na het eerste kwart stond het 0-7.
In het tweede kwart kwam Kevin erin voor Stan.
Al snel werd er gescoord door Kevin op aangeven van Chiara. (1-7)
Ook de “topper” van Ritola zat aan de kant en dit maakte de wedstrijd leuker en spannender.
Het spel ging over en weer. Beide teams hadden de nodige mogelijkheden om te scoren.
Het was Ritola die nog 1 punt scoorde.
De ruststand was 1-8. De lol in de wedstrijd was weer helemaal terug.
Na de rust was iedereen er weer klaar voor. Helaas ook de “sterspeler” van Ritola.
Na het derde kwart stond het 1-20.
Onze toppers gaven niet op en probeerden nog van alles in het vierde kwart.
Dit leverde nog een paar kansen op die helaas niets opleverden.
Er was nog wel een mooie score van Chiara , maar die was helaas verdedigd volgens de scheidsrechter.
Ritola speelde iets socialer waardoor er ook scores kwamen van andere spelers van dit team.

Eindstand 1-26.

Volgende week zaterdag mag Zunobri gelijk gaan voor hun “revanche”.

Dan staat de uitwedstrijd tegen Ritola op het programma.