Welkom in Zuidhorn dag: help je mee?!

Welkom in Zuidhorn dag: help je mee?!

Zaterdag 5 Oktober is er weer het “Kom in Zuidhorn” feest, waar de middenstand en vereniging zich kunnen presenteren.  Ook wij hebben ons opgegeven met het doel om onze bekendheid te vergroten en mogelijk nieuwe leden te werven. Ook wordt het door onze sponsoren (middenstanders) bijzonder gewaardeerd als we mee doen.

De dag start om 11:00 en eindigt om 17:00. We hebben gedurende dag 1-2 ouders nodig met een aantal jeugd leden om de kraam te bemensen.  Nu spelen alle teams uit. Dus het wordt even puzzelen wie wanneer kan.  In ieder geval hebben we ook een paar ouders nodig die mee helpen die dag. Dus geef even door of en wanneer je kunt helpen. Secretaris Henstra maakt een schema.

De kinderen willen we benaderen via de trainers.

Vriendelijke groeten

Sytse Henstra
secretaris 

Klik hier voor meer informatie

Reacties zijn gesloten.

error

Vind je onze site leuk? Laat het weten via onze Socials :)

Instagram