Super spannende pot bij Zunobri C1

De teamspelers van Zunobri C1, gesponsord door Schuiling, kwamen met een goede inzet aan in Roden.
Toen de wedstrijd begon merkten de spelers al dat waar ze tegenover stonden (Noorderveld) hun het moeilijk maakten, de verdediging van het team Noorderveld stond goed klaar voor de wedstrijd. In de eerste helft maakte Noorderveld al snel een mooi punt, de stand is nu 1-0.
Iets later in de eerste helft werd Yoram gehinderd bij een schotpoging, dus kreeg hij een strafworp, met diepste concentratie maakte Yoram een mooie strafworp en hielp zijn team Zunobri naar een stand naar 1-1.
Even later werd het 2-1.

In de tweede helft speelde het team beter na een goed coachgesprek van hun coach Sytse Henstra. En ze hadden natuurlijk ook super supporters. Begin tweede helft legde Noorderveld er alweer een mooie bal in en dus ging de stand naar 3-1.
Maar Zunobri had de hoop nog niet opgegeven, Julian gooide naar Annet en toen stapte ze plotseling naar achter, hij zat maar werd afgefloten voor lopen. Jammer. Vervolgens kreeg Mare de bal en scoorde een mooi afstandsschot.
Waarna het dus 3-2 stond voor Noorderveld. De bal ging naar de tegenstanders. De verdediging van Zunobri stond er goed in en verdedigde een mooi schot van de tegenstanders. De bal werd in het vak van aanval Zunobri veel over gespeeld, toen kreeg Julian de bal en legde er een mooi afstandsschot in. Julian hielp ons naar 3-3.
Er werd gewisseld. Noorderveld wist het te krijgen naar 4-3. Waarmee de wedstrijd ten einde was gelopen met 4-3 als eindstand. Toch met alle supporters die Zunobri met volle vertrouwen aan moedigde, heeft Noorderveld gewonnen.

Geschreven door: Annet Blaauw